om

Det Kongelige Kapels Venner

Det Kongelige Kapels Venners formål er at støtte Det Kongelige Kapel og udbrede kendskabet til dets virksomhed som filharmonisk koncertorkester og som Det Kongelige Teaters faste orkester.

Det Kongelige Kapels Venner støtter gennem at dele koncertoplevelserne på de sociale medier, at tale Kapellets sag i medierne og at foretage opsparing til formål, der kan gøre Kapellets forhold endnu bedre. Vi sparer op til instrumentkøb, legater til musikerne og anden støtte.

Vi vil gerne som forening udbrede kendskabet til Kapellet ved at dele vores oplevelser via de sociale medier og ved at være ambassadører for orkestret, samt at vi som forening giver input til den løbende kulturpolitiske debat til fordel for orkestret.

Når vi støtter Kapellet, støtter Kapellet os ved at invitere os ind til orkesterprøver, sceneprøver og instrumentpræsentationer af musikerne. De optræder ved aftenarrangementer og deler ud af oplevelser og erfaringer. Du vil som medlem blive tilbudt disse eksklusive arrangementer, som bringer dig endnu tættere på orkesteret og dets medlemmer.

Vi besluttede i 2021 at arbejde for en fælles donation sammen med interesserede fonde til Det Kongelige Kapel i anledning af 575-års jubilæet i 2023. Det lykkedes, og Det Kongelige Kapel fik de 11 bronzeklokker til scenisk og symfonisk brug, de længe havde ønsket sig

Ingen resultater fundet.